Zobacz pełną wersję : Pytanie, i opinia postaci
bogumilkania
19.06.10, 21:56
Hi,
Mam do Was pytanie; czy przy 31 lvl wybiera się kim chce się zostać np czarownica / wiedźma... czy np 31-61lvl czarownica 61-91wiedźma ?
__________________________________________________ _________________
A to moja opinia zaklina.
Według mnie, to zaklin jest najlepszy bo na 32 lvl może już przywoływać ''Piekielnego Ducha'' lub ''Zaklęcie Żywiołów'' a te 2 czary = pokonywanie sfinksów(sf/sfx) na 32 lvl. Kto się ze mną zgadza pisać. :D
Na 31 lvl wybieramy podklasę. Czyli w przypadku zaklinacza mamy do wyboru władcę elementów i specjalistę. Choć w każdej chwili możesz zmienić swoją postać np. specjalistę na elementaliste u Crean'a, choć co do tego nie jestem pewny. Niestety nie możesz odzyskać utraconego PU.
A według mnie zaklinacz wcale nie jest najlepszy. Ma dużo wad, poza tym mam zamiar zostać elementalistą i nie za bardzo interesuję się drugą podklasą, więc nie mam za dużo do gadania w tym temacie.
A według mnie zaklinacz wcale nie jest najlepszy. Ma dużo wad, poza tym mam zamiar zostać elementalistą i nie za bardzo interesuję się drugą podklasą, więc nie mam za dużo do gadania w tym temacie.
Powyżej 100 level'a i z dobrym setem b5e w przemianie puszki jest nie do zabicia :) Mówię oczywiście o Specjaliście.
Schodzicie z tematu ;p ja gram rycerzem w tej chwili xD
I nie mam bladego pojęcia o co Ci chodzi w tym temacie :P Tak na 31lvl'u wybieram podklasę bo sam klasę postaci wybiera się na starcie chyba, no nie xD? Później podklasę da się zmienić obojętnie jaki ma się lvl ale pu wydane już nie wraca i jeśli np grasz templarem wyszkolisz wszystko, zmienisz na pala i znowu wszystko wyszkolisz to i tak wracając do templara musisz wszystko wyszkolić xD To boli ale to prawda ^^ Ale o co dokładnie Ci z tamtymi lvl'ami dalej chodzi nie wiem... ;p
Nieee, zaklinacz na niskich lvl jest do bani, bo "zawsze upośledzony".
Szelma i rycek rządzą! :D
Zgodzę się, zaklinacz na początku jest kiepską postacią. Łatwo go zabić, jego sety nie są mocne, atak magiczny także nie jest. Powiem szczerze, po długiej przygodzie z zaklinaczem, iż jest on jedną z najtrudniejszych postaci do grania. I tak jest do magicznego 20lvl-u. Dostajemy wtedy skill "Kamienna Skóra" która daje na 5lvl-u 180 obrony. Sporo. Także wtedy możemy już każdego ducha ulepszyć co jest ogromnym plusem. Pragnę zauważyć, że z dwoma duchami i eventem +8 na 17 poziomie, mumię pokonujemy na 3 uderzenie, tak samo jak rycerz z eventem +11/12. Pierwsza oznaka siły zaklinacza. Później zmiana profesji: elemantarzysta plusuje wzmocnieniem duchów, specjalista przemianiami. Elementarzysta jest trudniejszą, bardziej wymagającą podklasą, specjalista także lecz w mniejszym stopniu. Specjalista jest on podklasą silną, zarówno jak i anioł oraz demon na 44 lvlu. Cóż wiele mówić o skillach-efektywne, ładnie wyglądające, przeważnie grupowe. Supernova-jeden z najkożystniejszych skilli w grze, debuff oraz stun na pięciu graczy naraz.
Peter Black
30.06.10, 00:57
Mam do Was pytanie; czy przy 31 lvl wybiera się kim chce się zostać np czarownica / wiedźma... ..TAK..
czy np 31-61lvl czarownica 61-91wiedźma ? ..NIE..
Radze poczytać poradniki, przydają się (wiem z doświadczenia:P )
Witam!
Temat troszkę starszy, ale może w przyszłości komuś pomóc.
Otóż zaklinacz na początku gry, jak wszyscy wiedzą, można powiedzieć
"jest do bani!"- i właśnie dlatego większość ludzi zniechęca się do tej postaci.
Lecz tak jak napisali poprzednicy, wraz ze wzrostem lvl'a zaklinacz staje się "pogromcą duchów" :)
Hmm... Lecz pytając się która postać lepsza, zaklinacz czy czarodziejka, może powstać tu niezły off-top "bo że ta jest lepsza i już!" "a właśnie że nie!"
Ale przynajmniej dowiedzialem się kilku ciekawych informacji których wcześniej nie znałem.
PS. Z tego co czytałem, zaklinacz pod względem farmienia jest lepszy od czarodziejka, no, ale nie chcę się kłócić jak nie wiem czy to prawda, krótko grałem czarodziejką.
Pozdrawiam, Shaked ;)
Choć w każdej chwili możesz zmienić swoją postać np. specjalistę na elementaliste u Crean'a, choć co do tego nie jestem pewny. Niestety nie możesz odzyskać utraconego PU.
To tak kupujemy w ISie lub od gracza posiadajacego cash karte resetujaca wszystkie pu i dopiero wtedy zmieniamy podklase i kupujemy skille.
Oczywiście. To przede wszystkim.
Chyba że chcesz od nowa farmić, ot, tak z nudów.
Ale komu by się chciało :eek: Chyba że tym co jadą na botach etc.
Pozdrawiam, Shaked ;)