PDA

Zobacz pełną wersję : Spammerzy !

Henes
10.06.10, 19:19
Witam wszystkich. W tym temacie odnoszę się TYLKO I WYŁĄCZNIE DO TEAMU!
Droga Avayo i cały Team LastChaos, piszę do Was bo już nie mogę wytrzymać z GoldSpammer'ami, których jest co raz więcej, są jak chwasty, lecz tym razem nie są tylko na CH1 ~!
Dzisiaj widziałem Spammerów na CH4 i CH6 !
Błagam Was, to musi ulec zmianie bo inaczej nikt nie będzie mógł się porozumiewać na chacie ! Próbowałem na wszystkie sposoby go usunąć lecz jakby "obudził się" i zaczął dalej spamować. Proszę Was o często kontrolę Juno.
__________________________________________________ __________
Do Wszystkich Graczy Last Chaos ! Gdy widzicie Spammera DODAJCIE GO DO FRIEND, NAPISZCIE BYLE CO I USUŃCIE ZE ZNAJOMYCH !

LordArden
10.06.10, 19:32
Błagam Was, to musi ulec zmianie bo inaczej nikt nie będzie mógł się porozumiewać na chacie ! Próbowałem na wszystkie sposoby go usunąć lecz jakby "obudził się" i zaczął dalej spamować. Proszę Was o często kontrolę Juno.
Gdyby to było takie proste to już dawno problem zostałby rozwiązany. Sam zauważyłem i to już dawno że nick spambota zmienia się czasowo. Dla przykładu powiem, że byłem na ch1 i był tylko 1 spambot na placu. Oczywiście go dodałem do listy zablokowanych i po chwili znowu zauważyłem spam. I tak przez godzinę wpisywałem nowe losowo literowe nicki, aż uzbierałem ich 7.
Dawniej wystarczyło wykopanie z serwera przez nick, a teraz nie da rady ponieważ zanim ktoś zareaguje to zmieni nick, a jak już się uda to po kilku chwilach pojawia się z powrotem.
Do Wszystkich Graczy Last Chaos ! Gdy widzicie Spammera DODAJCIE GO DO FRIEND, NAPISZCIE BYLE CO I USUŃCIE ZE ZNAJOMYCH !
A co to da? Jak sama nazwa wskazuje SPAM-BOT = Spamujący Robot.
To tak jakby okleić telewizor karteczkami, żeby facet z wiadomości poczytał sobie nasze wypociny.

sebek2k50
10.06.10, 19:34
Bo ciezko wpisac do listy ignorowanych i jutro usunac liste i bedzie czysta. Naprawde takie to trudne ze trzeba czekac na GMow ;)

Pesche
10.06.10, 19:37
Zablokuj sobie chat...jest dużo sposobów,Jeśli masz problem do teamu patrz sygnatura Avayi, spamer to nie jest aż taki duży problem i chyba taki temat jak nie tematy już były...

Maciek555
10.06.10, 21:26
Podchodzisz pod spambota , klikasz "a" tam masz ignoruj wchodzisz w to dodajesz tam jego nick i nie widzisz co pisze

Pesche
11.06.10, 09:45
Więc jak już mowiłem, spamer to nie jest taki duży problem i jest duzo sposobów na niego, po prostu da się z nim normalnie grać...